Toimialat

Pankki- ja vakuutusala

Olemme olleet mukana toteuttamassa Suomen suurimpien rahalaitosten mittaavia järjestelmäuudistuksia sekä vastaamassa laadunvalvonnan ja automaation kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Lisäksi olemme auttaneet alan asiakkaitamme hyvien testaus- ja automaatiokäytäntöjen kehittämisessä ja käyttöönotossa. 

Teollisuus

Olemme toimineet lukuisissa Suomen suurimmista teollisuusalan yrityksistä, joille olemme olleet suunnittelemassa ja käyttöönottamassa testausprosesseja sekä työkaluja niin perinteisempiin vesiputoushenkisiin, mutta kasvavissa määrin myös ketteriin kehityshankkeisiin. Tämän lisäksi olemme toimineet isoissa ERP-käyttöönottoprojekteissa testauspäälliköinä ja kehittäneet nykyaikaisia kehitys- ja tuotantoonvientiprosesseja sekä toimittaneet testiautomaatio- ja testauspalveluita.

Energia­teollisuus ja ydinvoima-ala

Olemme työskennelleet useammassa energia-alan yrityksessä, joissa olemme olleet suunnittelemassa ja käyttöönottamassa testausprosesseja ja työkaluja sekä toimittamassa testiautomaatio ja ohjelmistorobotiikka ratkaisuja. Eräs asiakkaistamme toimii ydinvoima-alalla, joten myös kyseisen erityisalan haasteet ovat meille tuttuja.

Tietoliikenne

Olemme olleet tukemassa tietoliikennetoimittajaa DevOps-käytäntöjen omaksumisessa. Heille teimme palvelinten asennusten automatisointia, CICD-ratkaisuja, testiautomaatiota sekä muita tukitoimia, jotka auttoivat kehitystiimejä ympäri maailmaa tekemään itse sovellusten kehitystyötä tehokkaammin ja laadukkaammin. 

Media ja viestintä

Olemme auttaneet suurta mediataloa kehittämään testiautomaatiosta laadukkaampaa, jotta sovelluksen virheet löydetään tehokkaammin. Autoimme myös itse testiautomaation kehittämisessä, jotta sen ylläpito ja uuden kehittäminen on tehokkaampaa. 

Julkishallinto

Olemme olleet kehittämässä julkishallinnon palveluita, jotta heidän sovelluskehityksensä olisi tehokkaampaa sekä laadukkaampaa CICD-ratkaisujen sekä testiautomaation avulla.